top of page

Cleanup.Pictures - een gedeelte van een foto weg gummen.

Deze tool maakt het voor iedereen die geen Photoshop-wonder is mogelijk om alsnog gebruik te maken van een van de handige foto bewerk features: het gedeeltelijk wissen van een foto zonder dat dit ten koste gaat van de foto of van de achtergrond van de foto. We maken allemaal wel eens een foto waar iets opstaat waar de foto net iets minder van wordt, dat kan een (onbekend) persoon zijn maar bijvoorbeeld ook een zak met afval wat toevallig op straat lag. Cleanup pictures is een AI tool die het mogelijk maakt voor iedereen om gemakkelijk een onderdeel uit een foto weg te ‘fotoshoppen’. Wil je weten hoe de tool werkt? Lees dan verder!


Allereerst ga je naar cleanup.pictures (ja dat is de URL, je kunt hier ook klikken).

Je klikt op de banner om de foto toe te voegen die je wilt wijzigen, of je sleept deze naar de banner toe.

Vervolgens wordt je gevraagd of je door wilt gaan met de gratis versie, of de pro (betaalde) versie. Je kunt met de gratis versie gewoon foto’s bewerken, alleen worden deze niet in HD opgeslagen, dit kan wel met de pro versie. De gratis versie is prima als je de bewerkte foto’s wilt gebruiken voor bijvoorbeeld social media.


foto makkelijk snel bewerken gum

We beginnen met het markeren van het kopje koffie. Je gebruikt hiervoor de knop met de gum en selecteert het gedeelte wat je weg wilt hebben.brush object verwijderen foto ai


Als je klaar bent kun je het resultaat snel zien door het balkje rechtsboven te schuiven (rechts van het oogje). Zodra je hem weer terug schuift, ga je terug naar de originele foto. Hierna kun je hem eventueel downloaden of nog verder bewerken.


Zie de foto hieronder voor de voor- en na foto!


voor en na foto weg fotoshoppen kopje koffie

Veel plezier met deze tool!コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page